Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Tango

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tango damesschoenen

Tango is een relatief jong, Nederlands schoenmerk voor dames. Tango schoenen worden vervaardigd uit prachtige materialen in de trendy basic kleuren. Tango schoenen worden ontworpen voor dames van elke leeftijdscategorie die niet de grens opzoeken, maar wel van trendy schoenen houden met een goede pasvorm. De ontwerpers van Tango willen vooral dat dames zich zelfzeker en comfortabel voelen in hun schoenen. Het zijn dames met een eigen stijl die zich helemaal kunnen laten gaan. Tango schoenen kunnen gedragen worden tijdens een namiddag shoppen met een vriendin, op kantoor of naar een feestje. In de collectie vind je zowel stoere vrouwelijke schoenen maar ook chique casual exemplaren. De schoenen worden afgewerkt met toffe accenten. Tango schoenen zijn ook vervaardigd met een uitneembaar voetbed. Bij Tango staat een goede kwaliteit en prijs steeds centraal maar dit wel hand en hand met goede werkomstandigheden en eerlijke lonen in hun fabriek in Portugal. Tango is dus ook een duurzaam label, wat hedendaags heel belangrijk is. Koop charmante Tango damesschoenen bij Deleye en op Deleye.be. Deze aantrekkelijke schoenen horen ongetwijfeld thuis in de schoenencollectie van elke vrouw. Afhankelijk van seizoen hebben we diverse Tango schoenen wat betreft model en kleur.

Met Tango schoenen ben je helemaal on-trend! Shop bijpassende sokken en/of panty’s op Deleye.be!

Deleye, een naam om te dragen 

Het matchen van jouw outfit met schoenen is niet heel moeilijk. Je oog kan meestal het beste beslissen. We zijn van oordeel dat het matchen van kleding met het juiste paar schoenen een onderdeel is van stijlcreatie die heel controversieel kan zijn. We hebben elk onze eigen mening over wat past en wat niet past en hoe we ons aan bepaalde regels moeten houden. Bij schoenen worden meestal ook sokken gedragen. Sokken kunnen een outfit maken of breken. Sokken worden steeds populairder en het heeft een goede reden. Als het mensen uitmaakt wat ze aan hun voeten dragen, dan willen ze ook iets dat zelfs nog meer aandacht trekt. Maak steeds een goede keuze, want een verkeerde keuze kan de fantastische look van je schoenen verpesten. Deleye heeft een heel ruim en gevarieerd aanbod damesschoenen. Vele kwaliteitsmerken, kleuren en modellen. We volgen natuurlijk de trends maar hebben ook tijdloze klassiekers die jarenlang gedragen kunnen worden. Zowel online op Deleye.be als in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne kun je damesschoenen aankopen. Ze worden zorgvuldig door onze professionele aankopers geselecteerd op kwaliteit en pasvorm. Shop nu snel Tango damesschoenen bij Deleye.