Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

UGG

1 product

per pagina

1 product

per pagina

UGG fashionlabel

UGG is een internationaal label dat bij iedereen geliefd is. UGG vond zijn oorsprong op de zandstranden van het Australische Byron Bay. De surfers waren op zoek naar een manier om hun natte en koude voeten warm en droog te houden tijdens het uitrusten. Daar er in Australië veel schapenleer voorhanden was, werd dit de oplossing. In 1978 ging een jonge Australische surfer op reis naar de Verenigde Staten met een tas vol laarzen in schaapsleer. Nadat hij bij surfers in Californië een nieuwe thuis had gevonden, begon het merk wereldwijd bekend te worden. De UGG boots werden geboren. Hedendaags is UGG Australia uitgegroeid tot een compleet lifestyle label. Velen weten trouwens niet dat UGG boots in de zomer kunnen gedragen worden en dat het ook voor mannen toegankelijk is. Heel kenmerkend voor de echte UGGs is dat deze laarzen gemaakt zijn van twin faced sheepskin leather, schapenleer met twee gezichten. Je draagt de huid van het schaap bij deze schoenen en laarzen in feite omgekeerd, de wol aan de binnenkant en de huid aan de buitenkant. Een schapenhuid is veel zachter dan het runderleer dat normaal voor schoenen wordt gebruikt. Ook kan bij een schapenvacht de lucht door de vezels circuleren zodat je de lichaamstemperatuur vasthoudt. Uggs kun je trouwens zonder sokken dragen.

UGG heeft de collectie enorm uitgebreid. Ook luchtige sandalen, slippers en pantoffels behoren nu tot het aanbod. Stuk voor stuk met vakmanschap en aandacht voor detail gemaakt. Subtiele details voegen klasse toe aan de ontwerpen. Dat UGG er alles aan doet om het jou zo comfortabel mogelijk te maken, maakt de collectie homewear duidelijk. Naast de leuke en warme pantoffels kun je je namelijk volledig in UGG hullen met een heerlijk huispak of een joggingbroek. Dit maakt UGG één van de fijnste merken als het op comfort aankomt. Feel good with UGG!

Deleye, een naam om te dragen 

Het verhaal van Deleye is een passie voor mode en mensen. Steeds opnieuw zijn we op zoek en laten we ons inspireren door nieuwe merken en stijlen en dit voor gans het gezin. We. Hebben mode voor dames, heren, jongens en meisjes. We hebben in ons aanbod een mix van nationale en internationale modemerken. De uitdaging van ons team is om een smile te zien verschijnen bij ieder die zich helemaal kan vinden in de juiste combinatie. Ervaren en professionele medewerkers staan steeds klaar om te helpen jouw outfit te kiezen, heel vrijblijvend natuurlijk. We hebben ook een eigen retouchedienst. Kom langs in onze fysieke winkels of bestel gemakkelijk, snel en heel veilig online.