Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zenggi

18 artikelen

Pagina
per pagina

18 artikelen

Pagina
per pagina

Zenggi damesmode

Zenggi is een Nederlands label, opgericht in 2006, waarbij Marianne Wigger de ontwerpster is. Zenggi staat voor slow fashion. Dat zijn tijdloze collecties van hoogwaardige kwaliteit die duurzaam zijn. De dameskleding van Zenggi is kwaliteitsvol, elegant en comfortabel voor dames van over gans de wereld. De ontwerpen zijn verfijnd met een tijdloze look van heden en verleden. Zenggi is hard bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het produceren van duurzaam en eerlijke kleding staan bij Zenggi hoog op de agenda. Er worden weloverwogen keuzes gemaakt op het gebied van transport, productieproces en stoffen. Zenggi is zoals de vrouwen die geliefd zijn: simpel van buiten maar sterk van binnen plus intrigerend. Dames met een eigen flair en stijl waar leeftijd niets mee te maken heeft. De collecties zijn eindeloos te combineren. Zenggi streeft ernaar om stijlen te creëren die voortdurend passen bij een evoluerende garderobe. Zenggi is te vinden in onze webshop en in onze fysieke winkels. We love Zenggi!

Simpel en tijdloos. Dat is Zenggi!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye is een familiezaak. Na een heel rijke geschiedenis kunnen we met trots zeggen dat Deleye vandaag de dag meer is dan een gewone kledingwinkel. Het is een totaalconcept waar dames, heren, jongens en meisjes, jong en minder oud terecht kan. Het is een heuse concept store om te genieten, te beleven en te ontdekken. We hebben een uitgebreide keuze van merken van kleding, schoenen en accessoires. Heel veel Belgische merken maar ook internationale topmerken uit de grote modelanden. Meer dan 300 topmerken hebben we in collectie. Deleye is de uitgelezen bestemming voor een ultieme shopping-ervaring. Onze damesafdeling is enorm uitgebreid. Voor elk type dame hebben we een outfit die perfect bij haar past. Onze grootste troef is het geven van stylings en elke dame doen stralen, vanbinnen en vanbuiten, dag in en dag uit. Kom eens binnen in één van onze fysieke shops te Roeselare, Brugge of Kuurne of neem een kijkje in onze uitgebreide en bloeiende webshop. Zoek een outfit uit waar je echt verliefd op bent en waar je jarenlang plezier van zult hebben. Mix en match tussen een merk of met andere merken. Werk jouw favoriete outfit af met bijpassende schoenen, een leuke tas, een riem, een juweel of een andere accessoire. Het maakt jouw outfit compleet af of het geeft net een heel andere look. Door nieuwe combinaties te maken met traditionele en niet-traditionele materialen en pasvormen van nu en het verleden, creëer je een nieuwe stijl. Jouw nieuwe stijl.