Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zilton

31 artikelen

Pagina
per pagina
Zilton

31 artikelen

Pagina
per pagina

Zilton herenbroeken

Zilton is de Belgische broekenfabrikant van België. Het merk Zilton startte in 1989 als een familiebedrijfje dat zich specialiseerde in petten. Toen de vraag naar petten begon te dalen besloot de kleinzoon van de oprichter zich te gaan richten op het produceren van herenbroeken. Zilton streeft ernaar om casual en ongedwongen te verbinden met stijlvol en netjes. Zilton is een authentiek mannenlabel voor heren met een sterk karakter en identiteit die originaliteit en kwaliteit weten te waarderen. Hij houdt van de stad en haar diverse culturen en ziet er daarom graag werelds uit. De broeken van Zilton onderscheiden zich door een prachtige afwerking, de betere katoenkwaliteiten en een smallere pasvorm. Het is ook een pantalon die op een zo duurzame mogelijke manier wordt geproduceerd en waarbij steeds gezocht wordt naar een nog beter ecologisch verantwoorde manier van produceren. Zilton komt tegemoet aan de wensen van haar klanten door zeer diverse modellen aan te bieden met vooral een comfortabele pasvorm. Als het op Zilton afkomt dan heb je bij Deleye genoeg keus. Wij leveren diverse modellen en elk model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deleye heeft afhankelijk van seizoen Zilton broeken, jeans en shorts. Zilton, authentiek Belgisch herenlabel. Combineer jouw Zilton broek met een prachtige riem.

 

Deleye, een naam om te dragen

Dompel je onder in de wonderlijke wereld van mannenmode bij Deleye. Bij ons kan je vertrouwen in passie, vakmanschap, exclusieve service en ongeziene toewijding in jouw zoektocht naar de perfecte kleding voor elke gelegenheid. Rekening houdend met jouw bestaande garderobe, jouw professionele functie of de gelegenheid waarvoor jouw outfit moet dienen, analyseren onze ervaren en professionele medewerkers jouw uiterlijk op kleur en maat. Zij zullen jou door hun deskundigheid steeds naar jouw perfecte kledingstijl en kleuren begeleiden. Heel vrijblijvend natuurlijk. Wat jou wensen ook zijn, bij ons komen ze uit. We streven naar een outfit dat past als gegoten, volledig samengesteld volgens jouw smaak en stijl waar je volledig jouw persoonlijkheid in terug vindt. Deleye heeft ook een eigen retouchedienst. Zo wordt jouw outfit volledig naar je figuur gecorrigeerd.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de allernieuwste trends of artikelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram. Deleye heeft drie fysieke winkels en een uitgebreide webshop. Zo kan je kiezen op welke manier je graag shopt. Online shoppen bij Deleye staat voor snel, gemakkelijk en heel veilig. Je betaalt geen verzendkosten vanaf 90€ online aankopen en je kan steeds gratis retourneren binnen de 30 dagen na aankoop. Als dat geen service is. Shop nu snel Zilton bij Deleye. Je zal stralen!