Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Emma Verkinderen

Shopmanager Roeselare
31 jaar, waarvan al 11 jaar deel van de Deleye-familie

Wanneer ben je begonnen bij Deleye?

Emma - 11 jaar geleden was ik op zoek naar mijn eerste job. Ik had al interesse in mode en trends en zo kwam ik solliciteren bij Deleye. Ik startte er aan de kassa in het oude Bekult-gebouw. Nu, 11 jaar later, ben ik shopmanager van Roeselare en daar ben ik toch wel trots op.

Hoe ziet jouw dag er uit als shopmanager bij Deleye?

Emma - Ik heb een heel diverse job, geen dag ziet er hetzelfde uit. Naast de planning opmaken, bijsturen en taken uitdelen steek ik ook zelf graag de handen uit de mouwen aan de kassa. Sommige klanten ken ik bij naam en adres en dat zorgt wel voor een vertrouwd en huiselijk gevoel. Ik vind het heel belangrijk dat de medewerkers gelukkig zijn en voldoening halen uit hun job. Gelukkige medewerkers = gelukkige klanten. Daar wil ik me elke dag opnieuw voor inzetten. 

Bij Deleye heb je heel veel merken en stijlen, met welke outfit kom jij graag werken?

Emma - Je zal me meestal zien rondlopen in een gemakkelijke blouse met daaronder een goed zittende jeans van mijn favoriete merk Cambio. Een paar stevige sneakers mogen zeker niet ontbreken want ik doe heel wat stappen op een dag. Mijn outfit werk altijd af met een blazer of gilet. 

Als je één outfit mag kiezen uit de winkel, met welke outfit ga je op reis?

Emma - Op reis draag ik het liefst een gemakkelijke tenue, zoals deze oranje-rode hemdjurk van Scapa. Voor een trip naar de zon kies ik graag een vrolijk kleurtje. Deze keer zonder print, maar soms durf ik ook voor een fijn printje te gaan. Mijn outfit werk ik af met een elegante slipper van Bibi Lou en een paar goudkleurige oorbellen van Laurence Delvallez