Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Maak kennis met Caroline, Julie, Lucas,
Franciska, Kunwal en Glid. 

Elke dag opnieuw staan de deuren van onze winkels in Roeselare, Brugge en Kuurne voor jullie open. Maar ook op ons hoofdkantoor in Roeselare wordt er achter de schermen naarstig gewerkt. Daar houdt zich een bijzonder knus team schuil. Maak kennis met: team boekhouding. Elke dag opnieuw zetten zij zich in om Deleye boekhoudkundig tot in de puntjes te verzorgen.

Wanneer ben je begonnen bij Deleye?

Kunwal - Begin april 2022 ben ik gestart, kort nadat ik hier een dagje heb meegedraaid en het meteen duidelijk werd wat een warme sfeer er onder de collega’s heerst. Het boeiende, uitdagende en gevarieerde takenpakket maakt me nog steeds enthousiast. Tot op vandaag kan ik alleen maar zeggen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad. Ik word hier gemotiveerd, uitgedaagd, zie al die prachtige looks passeren en verkondig steevast met trots dat ik bij Deleye werk.

Julie -  In het najaar van 2018 was ik op zoek naar een werkplek in een middelgrote onderneming maar met een familiaal karakter. En dit heb ik gevonden op de boekhoudafdeling van Deleye. Na mijn twee testdagen wist ik meteen dat ik mijn zoektocht kon stopzetten. Ondanks de afstand blijf ik er van overtuigd dat dit de ideale keuze is geweest voor mij, zowel qua jobinhoud als collegialiteit.

Hoe ziet een dag op jullie afdeling er uit?

Franciska - De dagen gaan werkelijk open en toe. Mijn job hier als boekhoudster bij Deleye is veelzijdig. Elke dag start als een blanco canvas en wordt telkens anders ingekleurd. Het analyseren van cijfers, de controles, het verwerken van financiële gegevens en het rapporteren vallen onder mijn takenpakket. 

Glid - Ik begin steevast met het screenen van mijn inbox. Daarna controleer ik de kassa’s van Brugge en Roeselare. Hierbij boek ik specifieke aankoopfacturen en bepaalde bankafschriften. Daarnaast maakt het controleren van openstaande vorderingen van klanten ook deel uit van mijn taken.

Wat maakt werken bij Deleye zo bijzonder?

Julie - Het familiaal karakter blijft voor mij het belangrijkste. Meneer Freddy (n.v.d.r. stichter Freddy Deleye) die bijna elke morgen bij ons langskomt, daar kan ik van genieten. En zijn wandel- of restauranttip krijgen we er vaak gratis bovenop.

Lucas - Als werknemer wordt er veel vrijheid gegund. Hierdoor krijg je de kans om te groeien, niet alleen in je job maar ook echt als persoon. Daarnaast zijn ook de mensen waarmee we mogen samenwerken een pluspunt. De collegialiteit maakt het werken nog aangenamer. 

Franciska - Deleye is een familiebedrijf en dat voel je ook als je hier werkt. De sfeer onder de collega’s zit goed. Ook het aanbod van Deleye, die vele merken onder één dak: dat is gewoon uniek voor deze regio.

Bij Deleye vinden we meer dan 300 merken. Heb je enkele favorieten?

Caroline - Echt een favoriet merk heb ik niet. Er zijn zoveel merken waardoor het niet evident is om er ene uit te pikken. Elk seizoen ga ik toch eens piepen in de rekken van Twinset, Xandres ...

Franciska - Het uitkiezen van de kledij gebeurt bij mij vaak op screening van kleur en fitting. Een paar merken als Lalotti, Julia June, Gigue of Caroline Biss springen mij wel vaak in het oog.

Lucas - Als een typische man ben ik niet helemaal thuis in de wereld van de mode en ken ik ook niet alle merken. Al kan ik wel zeggen dat ik me goed voel in een Meyer

Met welke outfit kom jij graag werken?

Julie - Een gemakkelijke jeans, liefst een bootcut. Mijn bovenstuk mag iets meer kleur hebben. Meestal draag ik een gilet en in de winter is een leuke rolkraagtrui één van mijn favorieten.  

Lucas - Mijn stijl is heel casual. Een jeansbroek met hemdje of T-shirt onder een hoodie.

Kunwal - Het hangt van mijn mood af. Het ene moment kies ik voor een broek met een sweater of gilet, het ander moment ga ik voor een kleurrijke blazer en een pump, trendy sneaker of laarzen. In de zomer zul je me vaak aantreffen in een jurk.

Caroline - Enerzijds kies ik graag voor iets casual zoals een jeans met een pull, maar anderzijds kleed ik me graag wat meer op met een kleedje en loafers. 

Als je één hoogtepunt mag kiezen uit jouw carrière bij Deleye, welk hoogtepunt zou je dan kiezen?

Kunwal - Een moment dat me zeker lang zal bijblijven is de lentereceptie vorig jaar in mei waar ik voor het eerst een gezamenlijk event meemaakte en met tal van collega’s van verschillende afdelingen kon kennismaken. Een warm gevoel.

Lucas - Gezien mijn relatief prille carrière hier kan ik niet meteen hoogtepunten aanhalen. Het is eerder de dagelijkse omgang met de collega's waar het bij mij om draait. 

Glid - Mijn eerste werkdag is een dag die ik niet gauw zal vergeten. Deleye voelde meteen als een plaats waar ik mij thuis kan voelen, waar ik mijn job met veel plezier kan uitoefenen.