Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Betaal veilig online

Bij Deleye vinden we veilig winkelen belangrijk. Daarom hebben wij onze website beschermd met de modernste technieken en kiezen we ervoor om alleen veilige betaalmethodes te gebruiken. Dankzij de beveiligde SSL-verbinding van onze partner Ingenico loop je geen enkel risico. Daarnaast is de online betaling ook heel eenvoudig. Heb je toch problemen dan kan je steeds beroep doen op onze klantenservice.

Betalen met Bancontact/Mister Cash of Maestro

Kies je voor deze betaalmethode, dan hoef je enkel je kaartnummer en vervaldatum in te vullen en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid.

Betalen met de bancontact app

De Bancontact app is een gratis applicatie die je op je smartphone of tablet kan downloaden. Hiervoor heb je wel een camera nodig op je toestel. Opgelet, je kan enkel een betaling uitvoeren met de app voor een bedrag van min €0.02 en maximum €250.00 per betaling.

Betalen met creditcards

Bij Deleye is het steeds mogelijk om te betalen via creditcard zoals Visa en Mastercard. Bij deze betaalmethode dien je naast jouw kaartnummer en de vervaldatum ook de verificatiecode (CVC) in te vullen. Hiervoor kijk je best op de keerzijde van je kaart, dit is een code met 3 cijfers.

Betalen met Ideal

Bij Deleye is het ook mogelijk om met een Nederlandse kaart te betalen via de betaalmethode iDEAL. Hierbij kom je op een pagina terecht waar je jouw bank kan selecteren, die je dan doorverwijst naar een specifieke pagina aangepast aan jouw bank.

Betalen met Paypal 

Om deze betaalmethode te gebruiken heb je een PayPal account nodig. Daarna kan je met je e-mailadres en wachtwoord de betaling snel en gemakkelijk uitvoeren, zonder dat je een kaartlezer nodig hebt.

Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice