Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Endless Legs

In dit tussenseizoen is een luchtige lange broek mijn beste vriend. Gekleed, casual of comfy: met een broek kan je echt alle kanten op. 

Een vloeiende, lange en wijde pasvorm zet je benen bovendien prachtig in de kijker. Hoe langer, hoe beter!

Voor mijn eerste look kies ik voor het merk Marella: een wijde witte broek met kleurrijke blouse. Daarbij ga ik voor een metallic handtas en vrolijke oorbellen. De tweede look is een rood mantelpak van Drykorn, gecombineerd met een off-shoulder top. Daaronder draag is voor de all-time favorieten: sandalen met een trechterhak Liu Jo.

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Lichtgewicht Linnen

Volledig de Scandinavische kant op.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Momoni

Een Italiaanse stijlvolle label.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Chloe Stora

Een Frans ready-to-wear label.