Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Momoni

Deze week zoom ik in op het jonge en Italiaanse label Momoni, gekend voor zijn eenvoudige maar stijlvolle essentials in de vrouwelijke garderobe.

Het merk werd opgericht in 2008 met uitsluitend een lingeriecollectie. Na het grote succes van die collectie, heeft Momoni een volledige kledinglijn gelanceerd. Wat de collecties uniek maken is dat ze zich telkens baseren op drie fundamentele concepten: kleur, textuur en prints.

Mijn eerste outfit bestaat uit een gestreepte maxi-jurk van Momoni met off-white sandalen van See By Chloe. Daarbij voeg ik ook enkele accessoires toe: oorbellen van Essentiel en een handtas van Via Mailberg. Als tweede een lila look om wat kleur te brengen in deze lentedagen. Ik combineer een lila blouse met een bijhorende lange rok van Momoni. De sandalen van Noa Horman en de oorbellen van Essentiel maken de outfit helemaal af. Kan jij weerstaan aan deze prachtige lentecollectie van Momoni?  

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Chloe Stora

Een Frans ready-to-wear label.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
One & Other

Volledig de Scandinavische kant op.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Women's Day

Een dag waarop we sterke vrouwen van over de hele wereld vieren.