Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Stijlvol in Natan

Deze week kies ik twee outfits van het stijlvolle Belgische modemerk Natan. Natan staat gekend voor zijn immer elegante ontwerpen. Ontdek de looks hieronder! 

De keuze van Fried'l

Look 1


Mijn eerste look bestaat uit deze prachtige beige lange hemdjurk met verfijnde groene plantenprint aan de onderkant. Ik combineer deze met deze pastelkleurige naaldhakken met croco motief van March 23

De keuze van Fried'l

Look 2

Voor mijn tweede look kies ik voor deze prachtige hemdjurk in krachtig groen. De aanwezige overslagmouw is een echte trend dit voorjaar. Ook de prachtige groene kleur zien we volop in het modebeeld deze lente-zomer. Ik combineer de jurk met elegante halfopen pumps van Lodi in een camelbruine kleur. 

Natan

Het modehuis van Edouard Vermeulen blijft een topper onder de Belgische merken. Reeds vele seizoenen volgt Deleye dezeuiterst elegante kledinglijn. Keer op keer komt dit topmerk met een magnifieke collectie. Het toont elke vrouw op haar mooist. Iedere vrouw kan zichzelf vinden in de vlot vallende, volmaakt geknipte kleedjes, truien, cardigans en jasjes. De tijdloze collecties zijn gewoonweg subliem. Sober, stijlvol en een prachtige snit!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 16
Kürt Rogiers dressed by Fried'l Deleye

Hij kiest steeds voor een casual sportieve stijl!  

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 15
Back to basics

Dit seizoen is alles puur en simpel! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 14
Warme tinten en zomerse prints!

Zorgen voor een instant summervibe!