Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Cosy to go

Niets heerlijker dan je stevig in te duffelen. Win-win als die outfit dan nog eens gemakkelijk zit. Deze week kies ik voor twee warme en gezellige damesoutfits in een verschillend kleurenpalet. Met deze outfits ben je helemaal cosy to go, binnen en buiten.

Voor de eerste look kies ik gezellige stoffen uit. Ik ga voor een grijze zachte pull van Rue Blanche en combineer deze met een gemakkelijke broek, ook van Rue Blanche. De broek zit comfy en is tegelijkertijd ook gekleed. Op deze outfit ga ik voor een lange grijze teddy mantel van Goosecraft. De stof is zacht en warm waardoor je ook buiten gezellig kan cocoonen. 

Ik werk de look af met een roze gebreide sjaal van Mucho Gusto en stevige schoenen van Hoff.  

 

Mijn tweede look heeft een beige kleurenpalet. Ook komen er weer gezellige stoffen in voor, zoals de ecru broek in ribfluweel van Momoni. Bovenaan kies ik voor een beige trui van Rue Blanche en een 100% lederen mantel. Leder hoeft niet altijd koud en hard te zijn, maar kan ook warm en zacht aanvoelen, zoals deze mantel van Goosecraft

Ik werk de look af met een paar lederen stappers van Hoff en een handige, elegante shopperbag van March23

Met deze outfits ben je helemaal cosy to go!

 

 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Barbour
Barbour is een hoogwaardig, Brits kledingmerk voor zowel dames als heren. Telkens met een knipoog naar het Britse countryside leven. Zowel de heren- als de damescollectie straalt klasse en elegantie uit.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Heerlijk herfstig

Herfstwandeling met Barbour.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Be warm, stay trendy

Een stevige, warme outfit voor koude dagen.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Day and night

Time to get dressed.