Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Women's Day

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarop we sterke vrouwen van over de hele wereld vieren.

Female empowerment wordt het gespreksonderwerp van de dag. Daarbij vind ik mode persoonlijk zo’n belangrijk onderdeel. Het is een vorm van zelfexpressie, een verlengstuk van onze emoties.

Op een dag als vandaag ga ik voor twee statementlooks waarin je je op en top vrouwelijk voelt. De eerste look bestaat uit een jurk van APOF die ik combineer met de pumps van See by Chloe en geweven tas van Via Mailbag. Voor de tweede look kies ik een blauwe power suit van Diega. Daarbij een blouse van APOF, See by Chloe-pumps en een shopper van Via Mailbag.

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Pinko

Op de agenda: aankooptocht bij Fashion Club 70.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Trendcoaching SS23

Flitsende trends, gloednieuwe merken, …

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Elisabetta Franchi

La dolce vita op z’n best.