Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Mercer

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Mercer sportieve sneakers

Mercer, ook wel Mercer Amsterdam genaamd, is een high-end sneakerlabel opgericht door de ontwerper Pim Dresen. Reeds van jongsaf aan had hij een passie voor sneakers.  Mercer is gevestigd in Amsterdam en richt zich op luxe, handgemaakte schoenen voor dames en heren. Deleye volgt zowel de dames- als herenlijn. Mercer sneakers zijn modern en vooruitstrevend. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen waar vaak een mooi verhaal achter zit. Mercer produceren zelfs sneakers van ananasleder, wijnleer en gerecycleerde PET-flessen. Het is ook uniek dat Mercer van elk sneakeronderdeel de leverancier kent om zo volledig in te kunnen staan voor een optimale kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. De sneakers van Mercer stralen echt luxe uit en zitten voortreffelijk. In een Mercer sneaker ontmoet het chique uit New York de Amsterdamse straat. De sneakers zijn erg geïnspireerd door beide steden.

Leuk detail : Mercer heeft een samenwerking met de NASA gehad. In december 2018 brachten ze samen de colorway van de W3RD 2.0 uit. Deze sneaker is helemaal zwart en geïnspireerd op de Apollo 17 “Night mission” lancering uit 1979. De Apollo was de eerste bemande vlucht die landde op de maan. Er werden maar 96 paar van deze sneakers gemaakt.

Mercer, streetstyle meets NYC chic! Combineer met een toffe dames- of herenjeans voor een casual look.

Deleye, een naam om te dragen

Deleye staat bekend als een van de meest toonaangevende modehuizen van West-Vlaanderen, België. In onze fysieke shops en ook bij onze klantendienst van onze webshop staan klantvriendelijkheid en het bieden van een top service hoog in het vaandel. Het assortiment van Deleye bestaat uit een ruime diversiteit van dames-, heren- , meisjes en jongensmode. Niet alleen kleding, maar ook accessoires en schoenen. We hebben zowel merken van Belgische designers als van het buitenland. Klassiekers maar ook heel trendy, premium en opkomende merken. Naast het runnen van drie fysieke winkels in Roeselare, Brugge en Kuurne heeft Deleye ook een online shop. Door het openen van onze uitgebreide webshop kunnen wij klanten vanuit het hele land, uit Europa en ook buiten Europa ook optimaal in hun behoefte voorzien. Online shoppen bij Deleye staat voor snel, gemakkelijk en vooral heel veilig. Wanneer je maar wilt, waar je maar wilt kan je online ons assortiment bewonderen en jouw favoriete items aankopen. Wij zijn je graag van dienst in één van onze winkels of online. Kom nu snel de magnifieke collectie van Mercer voor dames en heren ontdekken bij Deleye.